Trainen en Kickboksen in Groepsverband

duo boksen doetinchem

Duoboksen (uniek op de markt)

Duo boksen is één van onze populairste programma’s en uniek op de markt! Bij impact coaching kun je namelijk naast de standaard 1 op 1 kickboxtrainingen ook een duo training boeken. Gezellig samen trainen met je beste vriendin of vriend? Of een avondje trainen met een goede collega? Het is allemaal mogelijk. Wij maken samen met jullie een training op maat waarbij je het beste uit jezelf en je trainingsmaatje haalt!  

Tijdens de duo trainingen maken we gebruik van: 

 • Bokszakoefeningen 

 • Kickboksoefeningen 

 • Circuit trainingen 

 • Cardio oefeningen 

 • Samenwerkingsoefeningen 

En uiteraard zijn er ook oefeningen waarbij je het tegen elkaar opneemt! 

boksend opvoeden doetinchem

Boksend opvoeden op scholen

Impact coaching werkt samen met FSS coaching. Samen bieden wij verschillende kickboks en boksend opvoeden lessen aan op het basis en voortgezet onderwijs. Deze trainingen zijn een groot succes gebleken. Tijdens de lessen staat plezier centraal maar proberen wij de kinderen ook beter te leren samenwerken en elkaar te respecteren.


Doormiddel van kickboksoefeningen en speloefeningen leren wij ze de kneepjes van het vak. Beide leraren hebben de Boksend Opvoeden Cursus behaald waardoor zij ook delen van deze cursus toepassen in de lessen.


Bij boksend opvoeden staan de volgende leerpunten centraal:
 • Fysiek je eigen kracht ervaren door het boksen waarbij je zelfvertrouwen groeit, maar waar ook zelfbeheersing een belangrijke pijler is. Het ervaren van eigen kracht, maar ook het omgaan met je eigen kracht.
 • Mentaal het boksen beoefenen met je hoofd waarbij je zelfbewust bezig bent met je eigen lijf. De leerkracht/trainer biedt een oefening aan met een strategisch en tactisch plan of duidelijk leerdoel. Het bewust zijn van je emoties en hartslagmeters is een continu proces, maar ook een mentale keuze om deze te kunnen beheersen.
 • Emotioneel kennen we de vier basisemoties: bang, blij, boos en verdrietig. Deze emoties kunnen in je lijf oplopen met verschillende percentages. We verdelen deze percentages in 25%, 50%, 75% en 100%. Deze verschillende hartslagpercentages zeggen iets over in welke mate je gegrond bent, de hoogte van je ademhaling en je focus. Bij het geven van trainingen zijn de hartslag- en emotiekaarten een hulpmiddel, maar denk hierbij ook aan het hieraan gekoppelde geheugensteunkaartje.

Familieboksen

Bij Impact coaching bieden wij ook familieboksen aan. Een uniek concept dat ontzettend positief door families wordt gevolgd! Hierbij zijn vrijwel alle samenstellingen mogelijk. Denk aan vader/dochter en broer/broer of een stel vriendinnen.


Doordat ik actief ben in de geestelijke gezondheidszorg kunnen zich ook gezinnen aanmelden waarbij sprake is van bijvoorbeeld AD(H)D, autisme en andere diagnosestellingen. Of bij de aanwezigheid van gedrag- en of agressieproblemen. De trainingen worden altijd in overleg, volledig naar jullie wens op maat gemaakt.


Positieve resultaten zijn:

 • De familieband versterken
 • Gezamenlijk afvallen/conditie verbeteren
 • Zelfverzekerder worden
 • Problemen in het gezin oplossen
 • En natuurlijk.. een ontzettend leuke activiteit om samen te delen! 


Er zijn ook mogelijkheden tot  begeleiding voor gezinnen met een specifieke zorgvraag. 

Bij het ‘Boksend Opvoeden’ zorgen Frank en Jeroen voor een prettige en veilige omgeving. Kinderen werken tijdens deze lessen aan hun zelfvertrouwen en leren hun grenzen te verleggen. Door bij Frank te werken aan hun kickbokstechniek, leren ze hun kracht in te schatten en met respect met elkaar om te gaan. Door rekening te houden met elkaar en elkaars lichaamstaal te herkennen, leren de kinderen hun eigen handelen aan te passen. Bij Jeroen gaan kinderen ook in gesprek over moeilijke situaties in hun leven. Hij legt meer de nadruk op de sociaal-emotionele ontwikkeling van de leerlingen. Lastige situaties voor kinderen worden besproken en er wordt op een speelse manier geleerd hoe ze hier mee om kunnen gaan. Door de gezellige sfeer en de combinatie van fysieke en sociaal-emotionele grenzen die opgezocht worden, zorgen ze voor een reeks lessen waar elke klas van gaat groeien! 


testimonial kickboksen doetinchem
Stefan - Docent bij Mozaïek

Vraag een gratis proeftraining aan!

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is. Ben je nieuwsgierig en wil je graag weten of dit is wat je zoekt? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om de training in te plannen. Heb je specifieke verzoeken of maatwerk nodig? 
Neem dan contact met ons op.