Individuele Trainingen en Kickboksing

1-op-1 kickboksen doetinchem

1-op-1 (Kick)boksen

Wij bieden losse 1 op 1 kickboks trainingen aan. Tevens bieden wij een cursus zelfverdediging aan van 8 weken. Hier leer je naast diverse kickboks technieken ook om zelfverzekerder te worden en om assertiever op situaties reageren.


De lessen worden altijd op maat in overleg met de deelnemer gemaakt. Doormiddel van een intakegesprek bespreken we zijn/haar doelen en maken we een concreet plan.


De trainingen hebben een positief effect op:

  • kickboxen is 1 van de meest calorie verbrandende sporten ter wereld
  • je wordt fysiek en mentaal sterker
  • je conditie gaat enorm vooruit
  • je buikspieren (core) worden veel beter
  • je kunt frustraties en stress van je afslaan
  • je leert beter je grenzen aangeven
  • je leert ook juist je grenzen verleggen en op te zoeken
  • je kunt jezelf beter verdedigen


Ga je liever met een vriend of vriendin samen trainen? Bekijk dan ons groepsaanbod.

trauma boksen doetinchem

Traumaboksen

Helaas lopen er nog veel mensen met onverwerkte emoties en trauma’s rond in Nederland. Daarbij zijn de wachttijden in de zorg zijn nog nooit zo lang geweest. Bij Impact coaching bieden wij daarom Traumaboksen aan. Deze vorm van training is bewezen effectief gebleken bij onze deelnemers. Opgelucht en met een lichter hart komen ze bij onze lessen vandaan.

De trainer is een ervaren bokscoach en ambulant begeleider in de zorg. Hij gaat in overleg met jou een op maat gemaakte les of traject aan. De trainingen zijn er voor bedoeld om een deel van de onverwerkte trauma’s los te maken en een plek te kunnen geven. Daarnaast kun je je frustraties kwijt en je hoofd legen met deze trainingen. Ook zorgen de trainingen ervoor dat je mentaal sterker wordt waardoor je minder snel van slag raakt door onverwachte gebeurtenissen in je leven.

Wij doen alles in overleg met jou en zullen jouw grens altijd respecteren. 

Vraag een gratis proeftraining aan!

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is. Ben je nieuwsgierig en wil je graag weten of dit is wat je zoekt? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om de training in te plannen. Heb je specifieke verzoeken of maatwerk nodig?
Neem dan contact met ons op.