Kickboksen en trainingen voor professionals

Een fitte medewerker = een fit bedrijf!

Dit bieden we 🥊
weerbaarheid in de zorg en kickboksen

Voor zorgmedewerkers en instellingen

Werken in de zorg geeft veel voldoening, maar kan tegelijkertijd veel van je vragen. Het kan intens en pittig zijn. Meer dan de helft van alle zorgmedewerkers die direct contact hebben met cliënten geeft aan wel eens angst te ervaren binnen hun vak. Ook geven veel zorgmedewerkers aan niet altijd zelfverzekerd te zijn binnen hun professionele relaties. Kortom, er is een schreeuwende behoefte aan concrete handvaten om goed met lastige (fysieke) situaties om te kunnen gaan. En deze te voorkomen.

Uit deze behoefte is onze 8-Weekse Sterk In de Zorg Cursus (frequentie is 1 keer per week) geboren.. De cursus bestaat uit een combinatie van pedagogische oefeningen, zelfverdediging en kickboksen gericht op constructief omgaan met een fysieke cliënt. De insteek is uiteraard om een fysiek conflict voor te zijn, maar mocht de nood aan de man zijn leer je dit op een nette, assertieve wijze op te lossen. 

Je kunt deze cursus voor jezelf gebruiken en tevens meegeven aan eigen cliënten. Dit is wat je leert:

  • De basis van kickboksen 
  • Agressieregulatie van de client
  • Verschillende pedagogische oefeningen in combinatie met kickboksen om je eigen cliënten te laten ervaren 
  • Sterker in je schoenen te staan 
  • Hoe te handelen als er een bedreigende situatie ontstaat 
  • Kickboksen in te zetten om je clienten of jezelf stoom te laten afblazen 
  • Grenzen opzoeken of juist bewaken 
sporten voor bedrijven doetinchem

Kickboks en (circuit)trainingen voor bedrijven

Bij Impact coaching bieden wij kickboks en circuit trainingen aan voor bedrijven. Recent onderzoek heeft aangetoond dat steeds meer Nederlanders te zwaar worden en dat het ziekteverzuim ook steeds groter wordt.


Bedrijven hebben er daarom enorm veel baat bij als zij hun werknemers en werkgevers laten sporten. Naast de gezondheidsvoordelen richten wij ons ook op samenwerking en teambuilding. De kickboksoefeningen zorgen tevens voor een verbetering van de fysieke en mentale weerbaarheid.


Concrete invulling van de trainingen, groepsgrootte en frequentie gaan altijd in overleg.

Neem contact op of plan een proefles!

Wij vinden het belangrijk dat er een klik is. Ben je nieuwsgierig en wil je graag weten of dit is wat je zoekt? Vraag dan geheel vrijblijvend een gratis proefles aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om de training in te plannen. Heb je specifieke verzoeken of maatwerk nodig?
Neem dan contact met ons op.