Ontmoet de eigenaar

Hallo! Mijn naam is Jeroen Kuiperij, 34 jaar en woonachtig met mijn vrouw en dochtertje in Doetinchem. Sinds een jaar of 14 ben ik nu actief in de kickbokswereld. Al ruim 10 jaar geef ik zelf les bij verschillende sportscholen.

Dit beviel mij zo goed dat ik nu voor mijzelf ben gaan werken. Kickboksen is voor mij en vele anderen altijd een heerlijke uitlaatklep geweest. Daarnaast word je er zelfverzekerder van en leer je respect hebben voor andere deelnemers.  

Naast kickbokstrainer ben ik zo'n 15 jaar actief in de zorg, hier help ik mensen met een beperking om hun leven op de rit te krijgen. 

Omdat ik beide werkvelden erg leuk en uitdagend vind heb ik besloten om Impact op te zetten. Ik wil iedereen, op elk niveau, de mogelijkheid geven om deel te nemen aan mijn trainingen.

Daarom bieden wij naast reguliere kickbokstrainingen ook trainingen aan voor mensen met een beperking. Door mijn ervaring in de zorg kan ik goed inschatten hoe ik een training voor mensen met een beperking moet indelen. 

Een impressie

Iedereen mag meedoen!

Zoals je op de site kunt zien is ons aanbod erg uitgebreid, zodat er voor elk individu mogelijkheden liggen om op zijn of haar niveau te trainen.  

Bij ons ben je geen nummertje en geven we je altijd de aandacht die je verdient. Indien gewenst gaan we met jou een persoonlijk traject in waar we opzoek gaan naar de beste versie van jezelf! Aan de andere kant is het net zo goed mogelijk om zonder poespas aan onze groepslessen mee te doen. Enthousiast? Vraag een gratis proefles aan op stuur me een berichtje voor maatwerk.

Ervaring: 

  • Kickbokstrainer in Doetinchem en omstreken

  • Weerbaarheidscoach 

  • Ambulant begeleider

  • Boksend opvoeden coach 

  • Persoonlijk begeleider in de zorg 

De locatie

De trainingen worden standaard op locatie gegeven bij FS Sport en Coaching te Doetinchem. Hier hebben wij een mooie ruimte waar je in alle rust aan de trainingen mee kunt doen. Daarnaast kan ik in overleg ook op een andere gewenste locatie lesgeven. 

De bokszaktrainingen zijn altijd afwisselend en leuk om te volgen. Als hij merkt dat je ergens moeite mee hebt, geeft hij handige tips.

Joyce Halma

Plan een gratis proeftraining in!

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je graag een les proberen? Tijdelijk bieden wij gratis proeflessen aan, waarvan je zelf de voorkeursdatum en -tijd kunt aangeven. Plan direct een les in (uiteraard geheel vrijblijvend) of bekijk ons huidige aanbod.